Tipo Producción |
Título |
Autor |
Año de Producción |
DOI |
Revista |
Fuente |
Cuartil de ScimagoJR o JCR* |
Artículo en revista científica
|
Microfluidic paper-based analytical device for measurement of pH using as sensor red cabbage anthocyanins and gum arabic
|
Cortés-Avendaño P.
|
2025
|
10.1016/J.FOODCHEM.2024.140964
|
Food Chemistry
|
|
2025: No disponible**, 2020: Q1
|
Book Chapter
|
Chemistry of ultrasound processing
|
Villamiel M.
|
2024
|
10.1016/B978-0-443-22182-8.00010-3
|
Chemistry of Thermal and Non-Thermal Food Processing Technologies
|
|
No Aplica
|
Artículo en revista científica
|
Flavonoid diversity in bitter and debittered seeds of Andean lupin (Lupinus mutabilis Sweet)
|
Tian Y.
|
2024
|
10.1016/J.FOODCHEM.2024.138411
|
Food Chemistry
|
|
Q1
|
Artículo en revista científica
|
High methoxyl pectin grafted onto gallic acid by one- and two-pot redox-pair procedures
|
Cortés-Avendaño P.
|
2024
|
10.1016/J.FOODCHEM.2024.139865
|
Food Chemistry
|
|
Q1
|
Artículo en revista científica
|
Structural, chemical and technofunctional properties pectin modification by green and novel intermediate frequency ultrasound procedure
|
Condezo-Hoyos L.
|
2024
|
10.1016/J.ULTSONCH.2023.106743
|
Ultrasonics Sonochemistry
|
|
Q1
|
Artículo en revista científica
|
Hass and Fuerte avocado (Persea americana sp.) oils extracted by supercritical carbon dioxide: Bioactive compounds, fatty acid content, antioxidant capacity and oxidative stability
|
Vilca R.
|
2022
|
10.1016/j.supflu.2022.105750
|
Journal of Supercritical Fluids
|
|
Q1
|
Article
|
Protein digestibility of Pajuro (Erythrina edulis Triana) seeds subjected to traditional cooking
|
Delgado-Soriano, Victor
|
2022
|
10.18271/ria.2022.333
|
REVISTA INVESTIGACIONES ALTOANDINAS-JOURNAL OF HIGH ANDEAN RESEARCH
|
|
S/C***
|
Artículo en revista científica
|
Effect of sprouting on the nutritional characteristics, bioactive and functional properties of basul (Erythrina edulis)
|
Vilcanqui-Pére F.
|
2021
|
10.37527/2021.71.4.001
|
Archivos Latinoamericanos de Nutricion
|
|
Q4
|
Artículo en revista científica
|
Profile and Content of Residual Alkaloids in Ten Ecotypes of Lupinus mutabilis Sweet after Aqueous Debittering Process
|
Cortés-Avendaño P.
|
2020
|
10.1007/s11130-020-00799-y
|
Plant Foods for Human Nutrition
|
|
Q1
|
JOURNAL_ARTICLE
|
Fatty acids and quality criteria of avocado oil obtained by three solvent-free extraction systems
|
|
2020
|
10.17268/agroind.sci.2020.01.10
|
|
Crossref Metadata Search a través de ORCID
|
|
Article
|
Physicochemical characteristics of Pajuro seeds (Erythrina edulis Triana) and functional properties after the extrusion
|
Delgado-Soriano, Victor
|
2020
|
10.18271/ria.2020.660
|
Revista Investigaciones Altoandinas-Journal of High Andean Research
|
|
S/C***
|
MasterThesis
|
Producción de tanasa de Aspergillus niger mediante un sistema de fermentación por adhesión a superficie (FAS)
|
Cortés Avendaño, Paola Marlene
|
2015
|
|
|
|
No Aplica
|
* Sólo se presentan los cuartiles para la producción tipo artículos y review.
** Cuartil no disponible para el año de la publicación.
*** La revista no tiene cuartil en el año de la publicación.