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Título |
Autor |
Año de Producción |
DOI |
Revista |
Fuente |
Cuartil de ScimagoJR o JCR* |
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Artículo en revista científica
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Impact of hot-air and infrared-assisted solar drying on the drying characteristics and physicochemical properties of cacao beans (Theobroma cacao L.)
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Baldeón E.O.
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2025
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10.3389/FSUFS.2025.1596519
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Frontiers in Sustainable Food Systems
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2025: No disponible**, 2020: Q1
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Artículo en revista científica
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A proposal to model the pasting curve of gluten-free bakery formulations
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Vidaurre-Ruiz J.
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2024
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10.1111/JFPE.14506
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Journal of Food Process Engineering
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Q2
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Artículo en revista científica
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Effect of Convective Drying and Far-Infrared Radiation on the Physical Properties and Microstructure of Yacón Chips (Smallanthus sonchifolius)
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Baldeón E.O.
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2024
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10.15446/ING.INVESTIG.104346
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Ingenieria e Investigacion
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Q4
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Artículo en revista científica
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CONVECTIVE DRYING KINETICS OF YACON (Smallanthus sonchifolius Poepp. & Endl.) SLABS AND EVALUATION OF THE DRYER PID TEMPERATURE CONTROL SYSTEM
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Baldeón E.O.
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2024
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10.29393/CHJAAS40-5CDER40005
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Chilean Journal of Agricultural and Animal Sciences
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Q3
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Artículo en revista científica
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Effects of Moisture Content and Lime Concentrate on Physiochemical, Mechanical, and Sensory Properties of Quinoa Snacks: An Ancient Andean Crop in Puno, Peru
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Mindani C.
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2024
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10.3390/AGRIENGINEERING6040223
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AgriEngineering
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Q1
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Artículo en revista científica
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Influence of potential pulses amplitude sequence in a voltammetric electronic tongue (VET) applied to assess antioxidant capacity in aliso
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Fuentes E.
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2017
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10.1016/j.foodchem.2016.12.076
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Food Chemistry
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Q1
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Artículo en revista científica
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Voltammetry pulse array developed to determine the antioxidant activity of camu-camu (Myrciaria dubia (H.B.K.) McVaug) and tumbo (Passiflora mollisima (Kunth) L.H. Bailey) juices employing voltammetric electronic tongues
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Baldeón E.
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2015
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10.1016/j.foodcont.2015.01.044
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Food Control
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Q1
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* Sólo se presentan los cuartiles para la producción tipo artículos y review.
** Cuartil no disponible para el año de la publicación.
*** La revista no tiene cuartil en el año de la publicación.