Tipo Producción |
Título |
Autor |
Año de Producción |
DOI |
Revista |
Fuente |
Cuartil de ScimagoJR o JCR* |
Artículo en revista científica
|
Biodegradable trays based on Manihot esculenta Crantz starch and Zea mays husk flour
|
Aguirre E.
|
2023
|
10.1016/J.FPSL.2023.101129
|
Food Packaging and Shelf Life
|
|
2023: No disponible**, 2020: Q1
|
Artículo en revista científica
|
Screening for pesticide residues in cocoa (Theobroma cacao L.) by portable infrared spectroscopy
|
Villanueva E.
|
2023
|
10.1016/J.TALANTA.2023.124386
|
Talanta
|
|
2023: No disponible**, 2020: Q1
|
Artículo en revista científica
|
Modification ω-6/ω-3 ratio and increase of the shelf life of anchovy oil (Engraulis ringens) with addition of olive oil (Olea europaea)
|
Alonso F.
|
2023
|
10.1051/OCL/2022034
|
OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids
|
|
2023: No disponible**, 2020: Q2
|
Artículo en revista científica
|
Modification of the Nutritional Quality and Oxidative Stability of Lupin (Lupinus mutabilis Sweet) and Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.) Oil Blends
|
Rodríguez G.
|
2022
|
10.3390/MOLECULES27217315
|
Molecules (Basel, Switzerland)
|
|
2022: No disponible**, 2020: Q1
|
Artículo en revista científica
|
Incorporation of chia seeds (Salvia hispanica L.) in cereal flour mixtures: Rheology and quality of sliced bread
|
Aguirre E.
|
2021
|
10.15446/dyna.v88n216.87504
|
DYNA (Colombia)
|
|
2021: No disponible**, 2020: Q4
|
Artículo en revista científica
|
Ultrasound-assisted extraction of polyphenols from avocado residues: Modeling and optimization using response surface methodology and artificial neural networks
|
Monzón L.
|
2021
|
10.17268/SCI.AGROPECU.2021.004
|
Scientia Agropecuaria
|
|
2021: No disponible**, 2020: Q4
|
Artículo en revista científica
|
Oxidative Stability of Chia (Salvia hispanica L.) and Sesame (Sesamum indicum L.) Oil Blends
|
Rodríguez G.
|
2020
|
10.1002/aocs.12357
|
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society
|
|
Q2
|
Artículo en revista científica
|
Comparison of the hydrocolloids Nostoc commune and Nostoc sphaericum: Drying, spectroscopy, rheology and application in nectar
|
Torres-Maza A.
|
2020
|
10.17268/SCI.AGROPECU.2020.04.14
|
Scientia Agropecuaria
|
|
Q4
|
Article
|
Bread leaf enriched with extruded cake from sacha inchi (Plukenella volubilis L.): Chemistry, rheology, texture and acceptability
|
Rodriguez, Gilbert
|
2018
|
10.17268/sci.agropecu.2018.02.04
|
|
|
S/C***
|
Article
|
Influence of antioxidants on oxidative stability of the oil Chia (Salvia hispanica L.) by rancimat
|
Villanueva, Eudes
|
2017
|
10.17268/sci.agropecu.2017.01.02
|
|
|
S/C***
|
Article
|
Oxidative stability and estimate of the shelf life of sacha inchi (Plukenetia volubilis L.) oil
|
Rodríguez, Gilbert
|
2015
|
|
|
|
No Aplica
|
BachelorThesis
|
Influencia de los parámetros rancimat sobre la determinación del índice de estabilidad oxidativa de aceite de sesamum indicum l
|
Castillo Benites, Darwin Rafael
|
2014
|
|
|
|
No Aplica
|
Article
|
Influence of the Rancimat parameters on the determination of oxidative stability index of Sesamum Indicum L. Oil
|
Villanueva López, Eudes
|
2013
|
|
|
|
No Aplica
|
* Sólo se presentan los cuartiles para la producción tipo artículos y review.
** Cuartil no disponible para el año de la publicación.
*** La revista no tiene cuartil en el año de la publicación.