Tipo Producción |
Título |
Autor |
Año de Producción |
DOI |
Revista |
Fuente |
Cuartil de ScimagoJR o JCR* |
Artículo en revista científica
|
Influence of organic compost treatment on biometric patterns and sensory attributes of fresh green beans (Phaseolus vulgaris L.)
|
Rodriguez Espinoza R.F.
|
2024
|
10.1016/J.CSCEE.2024.100630
|
Case Studies in Chemical and Environmental Engineering
|
|
S/C***
|
Artículo en revista científica
|
Sensory Evaluation through RATA and Sorting Task of Commercial and Traditional Panettones Sold in Peru
|
Silva-Paz R.J.
|
2024
|
10.3390/FOODS13101508
|
Foods
|
|
2024: No disponible**, 2020: Q1
|
Artículo en revista científica
|
Technofunctional Properties and Rheological Behavior of Quinoa, Kiwicha, Wheat Flours and Their Mixtures
|
Jamanca-Gonzales N.C.
|
2024
|
10.3390/MOLECULES29061374
|
Molecules
|
|
2024: No disponible**, 2020: Q1
|
Artículo en revista científica
|
Evaluation of the physicochemical and sensory characteristics of gluten-free cookies
|
Silva-Paz R.J.
|
2023
|
10.3389/FNUT.2023.1304117
|
Frontiers in Nutrition
|
|
2023: No disponible**, 2020: Q1
|
Artículo en revista científica
|
Physicochemical and Sensory Parameters of “Petipan” Enriched with Heme Iron and Andean Grain Flours
|
Jamanca-Gonzales N.C.
|
2023
|
10.3390/MOLECULES28073073
|
Molecules
|
|
2023: No disponible**, 2020: Q1
|
Article
|
Influence of Preferments on the Physicochemical and Sensory Quality of Traditional Panettone
|
Jamanca-Gonzales, Nicodemo C.
|
2022
|
10.3390/foods11172566
|
FOODS
|
|
2022: No disponible**, 2020: Q2
|
Artículo en revista científica
|
Influence of Preferments on the Physicochemical and Sensory Quality of Traditional Panettone
|
Jamanca-Gonzales N.C.
|
2022
|
10.3390/foods11172566
|
Foods
|
|
Q1
|
Artículo en revista científica
|
Entrepreneurship and university education: a necessary relationship
|
Guevara Gómez H.E.
|
2022
|
10.52080/rvgluz.27.98.24
|
Revista Venezolana de Gerencia
|
|
Q3
|
JOURNAL_ARTICLE
|
Relación de preferencias en estilos de aprendizaje con el rendimiento académico de los estudiantes universitarios de ingeniería
|
|
2022
|
|
|
Nicodemo Crescencio Jamanca Gonzáles a través de ORCID
|
|
JOURNAL_ARTICLE
|
The avifauna of the río Fortaleza drainage basin, dptos. Lima and Ancash, Peru
|
|
2022
|
|
|
Nicodemo Crescencio Jamanca Gonzáles a través de ORCID
|
|
Article
|
ANÁLISIS PROXIMAL FISICOQUÍMICO Y METABÓLICO DE FRUTOS DEL ECOTIPO Capsicum chinense JACQ. “AJÍ SUPANO” PARA FINES INDUSTRIALES
|
Aliaga Camarena, Juana Consuelo
|
2021
|
|
|
|
No Aplica
|
Journal-article
|
Estrategias didácticas de los siete saberes de Edgar Morín en el aprendizaje de educación ambiental
|
|
2019
|
10.18050/REVUCVHACER.V8N2A3
|
|
Crossref a través de ORCID
|
|
Article
|
Caracterización físico y sensorial de 8 variedades de la especie Phaseolus vulgaris L.
|
Jamanca Gonzales, Nicodemo Crescencio
|
2019
|
|
|
|
No Aplica
|
Article
|
Didactic strategies of the seven knowledge of Edgar Morin in environmental education learning
|
Carlos Ramos, José Alberto
|
2019
|
|
|
|
No Aplica
|
Journal-article
|
Evaluation of free and residual chlorine in drinking water of the district of Pativilca - Barranca
|
|
2018
|
10.32829/SEJ.V2I1.62
|
|
Nicodemo Crescencio Jamanca Gonzáles a través de ORCID
|
|
|
Antioxidantes en los alimentos
|
Jamanca Gonzales, Nicodemo
|
2017
|
|
|
|
No Aplica
|
Article
|
Procesamiento de una bebida nutritiva a base de alfalfa (Medicago sativa) y maracuyá (Passiflora edulis) “Alfamar”
|
Jamanca Gonzáles, Nicodemo
|
2017
|
|
|
|
No Aplica
|
Monograph
|
Transferencia de masa
|
Rodriguez Espinoza, Ronald
|
2017
|
|
|
|
No Aplica
|
* Sólo se presentan los cuartiles para la producción tipo artículos y review.
** Cuartil no disponible para el año de la publicación.
*** La revista no tiene cuartil en el año de la publicación.