Tipo Producción |
Título |
Autor |
Año de Producción |
DOI |
Revista |
Fuente |
Cuartil de ScimagoJR o JCR* |
Artículo en revista científica
|
Food grain quality: Analysis of physical, biometric, and colorimetric properties to promote consumption
|
Jamanca-Gonzales N.C.
|
2024
|
10.1016/J.HELIYON.2024.E29234
|
Heliyon
|
|
Q1
|
Artículo en revista científica
|
Sensory Evaluation through RATA and Sorting Task of Commercial and Traditional Panettones Sold in Peru
|
Silva-Paz R.J.
|
2024
|
10.3390/FOODS13101508
|
Foods
|
|
Q1
|
Artículo en revista científica
|
Technofunctional Properties and Rheological Behavior of Quinoa, Kiwicha, Wheat Flours and Their Mixtures
|
Jamanca-Gonzales N.C.
|
2024
|
10.3390/MOLECULES29061374
|
Molecules
|
|
Q1
|
Artículo en revista científica
|
Physicochemical and Sensory Parameters of "Petipan" Enriched with Heme Iron and Andean Grain Flours
|
Jamanca-Gonzales N.C.
|
2023
|
10.3390/MOLECULES28073073
|
Molecules (Basel, Switzerland)
|
|
2023: No disponible**, 2020: Q1
|
Artículo en revista científica
|
Circular economy: an innovative strategy to improve business sustainability
|
Espinoza-Gallardo R.
|
2023
|
10.56294/SALUDCYT2023365
|
Salud, Ciencia y Tecnologia
|
|
Q4
|
Artículo en revista científica
|
Influence of Preferments on the Physicochemical and Sensory Quality of Traditional Panettone
|
Jamanca-Gonzales N.C.
|
2022
|
10.3390/FOODS11172566
|
Foods
|
|
2022: No disponible**, 2020: Q1
|
Journal - Article
|
Influence of Preferments on the Physicochemical and Sensory Quality of Traditional Panettone
|
Jamanca-Gonzales, Nicodemo C. | Ocrospoma-Duenas, Robert W. | Quintana-Salazar, Norma B. | Siche, Raul | Silva-Paz, Reynaldo J.
|
2022
|
10.3390/FOODS11172566
|
FOODS
|
|
2022: No disponible**, 2020: Q2
|
* Sólo se presentan los cuartiles para la producción tipo artículos y review.
** Cuartil no disponible para el año de la publicación.
*** La revista no tiene cuartil en el año de la publicación.