Tipo Producción |
Título |
Autor |
Año de Producción |
DOI |
Revista |
Fuente |
Cuartil de ScimagoJR o JCR* |
Journal-article
|
Strengthening Audiovisual Automation Courses in Food Engineering Careers
|
|
2023
|
10.37467/REVVISUAL.V15.5162
|
|
Crossref a través de ORCID
|
|
Journal - Article
|
Activation Energy and Inclination Magnetic Dipole Influences on Carreau Nanofluid Flowing via Cylindrical Channel with an Infinite Shearing Rate
|
Ayub, Assad | Sajid, Tanveer | Jamshed, Wasim | Miranda Zamora, William Rolando | Vallejos More, Leandro Alonso | Talledo, Luz Marina Galvan | Rodriguez Ortega de Pena, Nelida Isabel | Hussain, Syed M. | Hafeez, Muhammad Bilal | Krawczuk, Marek
|
2022
|
10.3390/APP12178779
|
Applied Sciences-Basel
|
|
Q3
|
JOURNAL_ARTICLE
|
Gestión del servicio alimentario para potenciar la nutrición escolar
|
|
2022
|
|
|
LEANDRO ALONSO VALLEJOS MORE a través de ORCID
|
|
Book in series - Proceedings Paper
|
Analysis of the Activation Volume and the Pressure Resistance for Handling Kinetic of Processing Food
|
Miranda Zamora, William Rolando | Leyva, Nelly | Sanchez Chero, Manuel Jesus | Timana-Alvarez, Marcos | Vallejos More, Leandro Alonso | Lujan Vera, Priscila Estelita | Mogollon Taboada, Marlon Martin
|
2021
|
10.1007/978-3-030-68017-6_134
|
|
|
S/C***
|
Book in series - Proceedings Paper
|
Program in Visual Basic Language: A Simplified Procedure for Thermal Treatment Evaluation of Packaged Foods
|
Miranda Zamora, William Rolando | Sanchez Chero, Manuel Jesus | Timana-Alvarez, Marcos | Seminario-Morales, Veronica | Nino-Carmona, Cesar | Leyva, Nelly | Vallejos More, Leandro Alonso | Ticona-Carrizales, Lucio | Ygnacio, Abraham
|
2021
|
10.1007/978-3-030-68017-6_71
|
|
|
S/C***
|
BOOK
|
Desarrollo de modelos matemáticos para el cálculo del tiempo de tratamiento térmico de conservas vegetales envasadas
|
|
2021
|
|
|
LEANDRO ALONSO VALLEJOS MORE a través de ORCID
|
|
BOOK
|
MANEJO POSTCOSECHA DE FRUTAS Y VERDURAS
|
|
2021
|
|
|
LEANDRO ALONSO VALLEJOS MORE a través de ORCID
|
|
Conference Paper
|
Strengthening teacher service capacities to improve empowerment in school feeding
|
Hernandez E.
|
2020
|
10.1007/978-3-030-50896-8_8
|
Advances in Intelligent Systems and Computing (discontinued)
|
|
No Aplica
|
BOOK_CHAPTER
|
A New Mathematical Solution for Packaged Food Thermal Processing
|
|
2020
|
10.1007/978-3-030-51981-0_49
|
|
LEANDRO ALONSO VALLEJOS MORE a través de ORCID
|
|
JOURNAL_ARTICLE
|
Environmental knowledge level in undergraduate students: University of San Pedro, Peru
|
|
2020
|
10.5902/2236117040871
|
|
Crossref a través de ORCID
|
|
* Sólo se presentan los cuartiles para la producción tipo artículos y review.
** Cuartil no disponible para el año de la publicación.
*** La revista no tiene cuartil en el año de la publicación.